Product was successfully added to your shopping cart.

by ASTRUP Stokpaard zwart

Schrijf de eerste review over dit product

Snel overzicht

Een prachtige stokpaard van het merk By ASTRUP. Welke kleur heeft jouw voorkeur? Zwart? Wit? Bruin? Het merk by ASTRUP heeft de schattigste stokpaardjes ontworpen voor alle kinderen die van paarden houden. De paarden zijn er in drie kleuren - zwart, wit en bruin - en ze hebben allemaal lang haar, zodat kinderen de manen kunnen kammen en stylen met vlechten of misschien zelfs ‘rozenknopjes’.

De by ASTRUP stokpaardjes hebben een heerlijk temperament en staan altijd klaar om te kussen, knuffelen of trimmen. Ze houden ook van actie en zullen altijd klaar zijn voor een wilde galop of springen over de hoogste omheining. Ze kunnen zowel liefde als vermaak geven. Als je paardrijlessen neemt, zijn de paarden ook geweldig. Ze zijn levensecht en door de lange manen kun je het paard stylen en een unieke look geven. Het is het perfecte cadeau voor elke paardenliefhebber, of het nu jongen of meisje is.

Ons houten speelgoed is speciaal gemaakt met het oog op leren en vermaak Al ons speelgoed voldoet aan de huidige Europese veiligheidsvoorschriften voor speelgoed en is CE-gemarkeerd. Maten: 30 x 15 x 90 cm Adviesleeftijd 3+

Merk: By ASTRUP
Afmetingen: 30 x 15 x 90 cm, de houten stok is 60 cm lang
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar
Materiaal: hoofd van paard en de vulling: polyester, houten stok; populierenhout, halster; PU

Beschikbaarheid: Uitverkocht

€ 41,95